Pages

Wednesday, 18 January 2012

Oh No ! Dissection of the rat :D



nie la mangsa kekejaman kami (budak2 as1204c) .. HAAHA . best giler kot bedah makhluk nie , kene hati2 la mase nak belah abdonmen makhluk nie sbb takut plak kene organ dalaman die tu , sbb kiteorg bedah bukan saje2 je nak masak tikus celok tepung but kiteorg jugak nak tengok organ dalamn die dulu before meratah .. hihihi .. nyum2 .. tikus nie tak mati pon lagi just pengsan je sbb kiteorg letak cloroform nak bg die pengsan mase kiteorg belah die punye badan . kalo tak , tak dapat la kiteorg nak tengok die punye lung berdenyut ..




nie video yg sempat aku rakam ..  arwah banyak berjase  .. :) 


video 


video

  coba korang tengok betol2 .. die punye lung maseh berdenyut .. so, die just pengsan je
after kiteorg tengok sume die punye circulatory system , respiratory system , and reproductive .. tak lame tu die pon innalillah .. inilah mase tuk meratah bersame2 .. harap maaf video kiteorg tengah meratah tak dapat diupload atas sbb2 tertentu ;)  :P

thanks you all .. ^_^

No comments:

Post a Comment