Pages

Friday, 3 February 2012

Berseronok de Felda Residence Tekam

 

 Sorry to May sebab ternanti nanti juga perkembangan terbaru blog Azmee. Azmee agak sibuk kebelakangan nie , yelah sibuk dengan kuliah lagi , study untuk tests la , quizzes la , assignment la .. bla.bla.bla..


Yeayh !! FELDA RESIDENCE TEKAM sudah Azmee pergi baru last weekend.. Baru sekarang nak post gambars nie . heheeh :) takde mase kot nak update blog nie . siyess .. Agak pemalas juga Azmee nie kan.?? 
Okayy , pada awalnya Azmee and de geng nak pergi Lata Meraung at Jerantut but tetibe dorang cancelkan . Lepas tuh kami sepakat nak pergi ke Lubuk Yu kat area Maran nie . Tapi ade saje halangan , jambatan pulak tak baiki baiki lagi dari sem lepas lagi kott . Jambatan runtuh memanglah tak pergi kan.? jalan lagi satu pulak kalau hari hujan memang confirm lah tersangkut kat situ sebab jalan entah pape je . Cuaca hari tu pulak macam cemburu kami je . Kempunan nak mandi kat Lubuk Yu .. =.="
Last kami pun pergi ke FRT nie . Memang best jugak tempat nie walaupun mandi dalam swimming pool , boleh lah tahan malu kami nie , sebab orang lain datang dengan family, budak budak boleh la mandi kat sini tapi kami bapak budak . Maluu lah juga tapi lepas masuk kolam terus kami kuasai itu punya kolam .. hihi




 

HAHA.. nie kawan hambe yang bagi idea ajak datang sini .. Haikal oh Haikal ~



Nie lah Azmee and de geng . Ade lagi 2 orang takde dalam gambar nie . Pergi usyar awekk kott ~




Oloh oloh semart kawan Azmee kan.?? Puji nie belanje la Azmee kawan kawan ~~




     Babai dah nak balik dah . See you again Tekam !! memang syokk ~~





P/S : gambar dalam blog nie buruk buruk lake . Harap maaf . 

Assalamualaikumm ... ;)


1 comment:

  1. Gambar tengah mandi takde erk .. aurat ... huhu :)

    ReplyDelete